Tilslutning af solcelleanlæg skal foretages af autoriseret elektriker

0
59

Hvis du går med overvejelserne om at skulle få monteret et solcelleanlæg, så er du med garanti interesseret i at vide, hvor meget, det reelt set kommer til at koste dig, hvor meget af arbejdet, der skal udliciteres til en professionel virksomhed og hvor meget af arbejdet, du vil kunne klare på egen hånd. Hvis du har planer om, at varetage så meget af arbejdet som muligt på egen hånd, så skal du selvfølgelig være klar over, at du sagtens vil kunne klare selve monteringen på egen hånd. Når du køber solcelleanlæg, så skal de selvfølgelig monteres på taget, hvilket typisk er relativt enkelt, da der medfølger montagevejledninger, der kan guide dig til den rette og mest optimale montering af dit kommende solcelleanlæg.

Hvad med tilslutning til el-installationen?

Dit solcelleanlæg er naturligvis ikke synderligt meget værd, hvis ikke det bliver tilsluttet selve el-installationen i din bolig. Derfor er det også uhyre vigtigt, at det er noget, der bliver gjort på korrekt vis og det er selvfølgelig også derfor, at det altid er en opgave, der både bør og skal udføres af en autoriseret elektriker. Der er faktisk flere årsager til, at det er noget, der skal varetages af en autoriseret elektriker eller derimod af et professionelt elektriker firma, men det handler selvfølgelig i høj grad om, at der er tale om en opgave, der kan være farlig. Det skyldes selvfølgelig at solcellerne starter med at skabe strøm lige så snart solens stråler rammer den, hvilket kan være farligt, hvis ikke, du ved hvad, du laver.

Vælg en elektriker med erfaring med montering af solcelleanlæg

Står du overfor at skulle have monteret og tilslutte et solcelleanlæg, så er det selvfølgelig en rigtig god idé, at du sørger for at vælge en elektriker eller et elektriker firma, der har tidligere erfaring med tilslutning af denne type af anlæg. Som tidligere nævnt, så er der mulighed for at varetage selve monteringen på egen hånd, men der stilles krav til at selve tilslutningen til el-installationen skal foretages af en autoriseret elektriker, så du dermed kan være sikker på, at der ikke er noget, der ender med at gå galt i denne forbindelse. Det er dog ikke alle virksomheder eller selvstændige erhvervsdrivende, der har erfaring med solceller, så derfor bør du vælge en el installatør, der har.

Mange elektrikere har erfaring med solceller

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der findes mange elektrikere og elektrikerfirmaer, der har erfaring med denne type af opgaver. Det er også ensbetydende med, at uanset om du er bosat i Silkeborg og skal bruge et elektriker firma Silkeborg eller du derimod er bosat i en mindre by med kun ganske få indbyggere, så vil du med garanti kunne finde en leverandør, der har den nødvendige erfaring med tilslutning af solcelleanlæg. Flere og flere danskere vælger dog at få tilsluttet et solcelleanlæg, hvilket betyder, at der ligeledes også er flere og flere elektrikere, der får mere erfaring med tilslutning og generelt at arbejde med solcelleanlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here