Spar penge på printerpatroner

0
235

Printerpatroner er en dyr udgift — især hvis man er studerende. Det skyldes, at printerproducenterne faktisk ikke tjener ret meget ved at sælge en printer. Fortjenesten kommer først, når der opstår et behov hos forbrugeren for at købe printerpatroner.

Der er dog mange penge at spare, hvis man kender lidt til markedet. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på? Læs med her, og bliv klogere på hvordan du får billigere printerpatroner til din printer.

En printerpatron er i sig selv ikke dyr at fremstille. Alligevel koster de gerne op mod tre hundrede kroner for én. I hvert fald hvis man skal have fra en original producent. Men er der overhovedet grund til at købe de originale printerpatroner? Faktisk ikke. Selvom producenterne plejer at udmelde, at de kompatible — eller uoriginale — printerpatroner kan risikere at ødelægge printeren. Dette er en påstand uden belæg. Den eneste sandhed, der er i dette, er, at de ikke kan garantere, at printeren ikke gå i stykker, da de ikke har produceret patronen. Derfor handler det bare om udelukkende at benytte sig af kompatible printerpatroner, der er købt hos en forhandler, man har tillid til.

Hvordan ved man, at de kompatible printerpatroner virker?

Selvom de store producenter som Hewlett Packard, Brother og Canon siger, at man skal holde sig fra de billigere, kompatible printerpatroner, da de ikke kan garantere, at de virker, så er der altså mange penge at spare, såfremt man vælger at trodse denne udmelding. Det kan nemlig kun betale sig at købe de kompatible patroner — men hvordan ved man, at de virker?

Sandheden er, at det ved man ikke. Det handler mere om stedet, man køber dem. Der findes mange forskellige webshops, der sælger kompatible printerpatroner, og derfor handler det om at undersøge markedet, inden man foretager et køb. Har andre kunder anmeldt webshoppen? Læs anmeldelser på Facebook og Trustpilot. Her får du hurtigt et indtryk af, om her er tale om en troværdig butik.

Hvorfor fraråder printerproducenterne at man bruger kompatible patroner?

Printere bliver i dag solgt til nærmest den samme pris, som det har kostet at fremstille den. Det skyldes, at det ikke er på selve salget af printeren, pengene tjenes. Det er på alt det efterfølgende mersalg — og det er grunden til, at printerpatroner fra de originale producenter koster mere end de uoriginale.

Men der er sjældent forskel på de uoriginale og originale patroner. Faktisk er der en god chance for, at man får mere for pengene, hvis man vælger at købe de kompatible patroner. Det er sjældent, at de originale patroner er fyldt helt op, da der derved hurtigere opstår behov for at købe en ny patron hos forbrugeren.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here