Spar energi med den lokale glarmester

0
30

Alle vil gerne spare penge i hverdagen, så der bliver mere luft i økonomien. En af de måder hvorpå, man kan spare en del penge er ved at gennemgå sit hjem. Der er mange penge at spare i sit eget hjem, både på vand-, el- og varmeregningen.

Hjemmet er ofte et af de steder, der kommer bag på folk, når økonomien gøres op og man analysere på hvor der er blevet brugt (for) mange penge. Derfor er det også en rigtig god ide at spare hvor der spares kan, da det jo kan bruges i andre henseender.

En af de måder hvor man kan spare en del penge i hjemmet, er ved at tage den lokale glarmester med på råd, når man skal have lavet nye ting med glas i hjemmet.

Spar på energiregningerne og spar på miljøet

En anden fordel, ved at få mindre regninger til vand, el og varme er at man samtidig er med til at gøre det bedre for miljøet. Energiforbrug udleder co2 og derfor kan du være med til at nedbringe forureningen, ved at hjælpe til med lavere regninger. Det er derfor både en økonomisk fordel, samt en fordel for generationerne der kommer efter, hvis man kan få regningerne ned.

Hvad kan glarmesteren tilbyde?

En glarmester er en af de håndværkere der bedst kan hjælpe dig med at nedbringe energiforbruget. Vinduerne på et hjem, er et af de steder hvor man kan optimere mest mod at få en billigere energiregning og derfor er glarmesteren også den man skal gå til, hvis man vi opnå dette.

Solfilm på vinduerne hjælper om sommeren

Bor du et sted med et stort glasparti ud til solen om sommeren, er det et kendt problem at varmen er ulidelig. Her gør mange brug af forskellige elektroniske kølere, heriblandt airconditionanlæg og lignende. Har man god solfilm på vinduerne kommer solens stråler ikke igennem med samme slagkraft og derfor kan man skrue ned eller slukke for mange af disse elektroniske genstande og på den måde spare penge og på miljøet.

Udover at solfilm hjælper mod irriterende varme i sommerens sol, kan det også for mange være en god ide at få det monteret for at undgå de irriterende solstråler, mange er irriterede over om sommeren. Det kan især være hvis man har skærme til TV, eller til computeren på kontoret at solfilm har sin berettigelse på disse vinduer.

Lad glarmesteren hjælpe dig med en mindre elregning. Vi anbefaler brugen af Bræstrup i Roskilde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here