Sådan kan din rejse til Vietnam være godt for miljøet

0
17

At gøre noget godt for miljøet er heldigvis noget, som i stigende grad betyder mere og mere for både mange mennesker her i landet, men generelt er der også mange i udlandet, som prøver at gøre meget for at kunne leve mere miljømæssigt. I takt med, at flere og flere rejser hele verden rundt er der kommet et større fokus på, at også dette aspekt af livet bør være noget, som kan gøres mere miljørigtigt. Går du netop rundt og overvejer, hvorvidt du kan tage på en mere miljørigtig rejse så læs her, hvor du får den bedste opskrift på en miljørigtig rejse til Vietnam.

Brug tog frem for fly i Vietnam

Noget af det, som generelt er den ting, som forurener rigtig meget det er at flyve i fly fra den ene side af verden til den anden side af verden. Det gør det svært for den rejsende for det er klart, at man ikke kommer til Vietnam, hvis man ikke kan flyve, i hvert fald ikke hvis man kun har et par uger at rejse i. Derfor kan man ligeså godt bare flyve hertil og så kan man så efterfølgende begynde at tænke over hvordan man så i selve landet kan tænke lidt mere over at være miljørigtig.

Noget, som du bør undgå det er, at rejse ved at flyve i selve landet. For når først man har taget den store rejse fra ét sted i verden til et andet er det klart, at man har gjort hvad man kan for at miljøet bliver overbelastet. Men herefter er der rent faktisk nogle valg, som du kan tage for at skåne miljøet når du står og skal til at transportere dig rundt i landet. Her er Vietnam et rigtig godt land at rejse i for der er stor set ikke en lille landsby her i landet, hvor du ikke kan komme til ved hjælp af tog. For infrastrukturen er faktisk god på trods af, at der er tale om et udviklingsland. Det kan du bruge til din fordel ved at rejse rundt med tog.

Allerede ved at tage tog har du gjort rigtig meget for at belaste miljøet mindst muligt når du rejser rundt i Vietnam. Det vil sige, at hvis du står og snakker med nogle, som har valgt at tage fly i stedet så kan du roligt sige til dem, at du har taget den mest miljørigtige løsning da det er det bedste du kan gøre for miljøet.

Miljøtanker starter i det små

Der er også andre måder, hvorpå du kan indtænke miljøet når du går rundt og tænker i miljø på din rejse til Vietnam. For det behøver ikke at være de helt store tanker du gør dig, men det er altid noget med at sørge for at gøre hvad man kan. En ting, som man kan forsøge at tænke over det er det affald, som man smider ud når man går rundt i Vietnam. For det første handler det selvfølgelig om ikke at smide affald i naturen, hvis for eksempel man er på en tur til en smuk naturpark et sted landet. For der er nogle, som skal samle det op igen og hvis de ikke gør det, så skal naturen kæmpe i mange år med at nedkæmpe det lille stykke papir, som du har smidt.

Noget andet, som du kan gøre når du går rundt i Vietnam det er at du altid har en vandflaske på dig. Grundet luftfugtighed og varme er det nødvendigt, at du drikker rigtig meget vand for, at du ikke dehydrerer. Og selvfølgelig er det ikke sådan, at du blot uden videre i Vietnam kan drikke vandet fra hanen. Af og til kan du dog godt finde nogle steder, som har vand, som på den ene eller anden måde er filtreret. Denne type vand finder du i store beholdere og det kan være en god ide for dig at benytte dig af denne type vand i stedet for at købe en flaske vand hver gang du ønsker at drikke vand.

Således vil du på en forholdsvis nem måde kunne gøre din tur til Vietnam væsentligt mere miljørigtig og det er noget, som både moder jord og dine medmennesker vil sætte stor pris på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here