Sådan bygger du et lavenergihus

0
876

Hvordan bygges et godt lavenergihus? Lige præcis dét spørgsmål kan du finde svar på i denne artikel. Artiklen henvender sig især til dig, der går og overvejer om et lavenergihus skal være dit næste hus du skal bo i.

Find et godt byggefirma

Noget af det bedste du kan gøre er at finde et godt byggefirma. Et godt byggefirma er stort set alfa og omega i forhold til at få et lavenergihus som lever op til dine forventninger.

Et godt bud på et byggefirma kunne være Lind & Risør. Dette byggefirma er meget anerkendt og ikke mindst erfarent, hvilket er uhyre vigtigt i forhold til at få bygget et godt lavenergihus, hvor energiforbruget er presset helt i bund.

Find Lind & Risør her.

Linkhuse er også et godt bud på et byggefirma

Hvis du er på udkig efter et lavenergihus i træ, så er der ingen tvivl om, at du bør se nærmere på Linkhuse. Linkhuse er uden tvivl et nærmere kig værd, hvis du altid har drømt om at bo i et træhus, der er uhyre billig at bo i. Linkhuse har mange års erfaring med træhuse. Tag et kig på deres hjemmeside og se deres uhyre flotte referencer.

Besøg Linkhuse her.

Energivenlige ovenlysvinduer

Lavenergihuset er selvfølgelig udstyret med nogle energivenlige ovenlysvinduer. Ovenlysvinduer bliver udsat for rigtig meget sol, vind, vand osv., hvorfor det er vigtigt, at de bærer præg af en meget god kvalitet.

Derudover er ovenlysvinduer også ”sidste stop” for varmen, inden den slipper ud. Derfor er det ganske vigtigt, at vinduerne formår at holde varmen indenfor, så den ikke blot går til spilde. Det kan altså godt betale sig at ofre lidt ekstra penge på nogle gode vinduer. De bliver hurtigt tjent hjem igen qua deres høje varmeeffektivitet.

Se udvalg af energivenlige ovenlysvinduer fra Velux hos Bygma.

Der skal være et stort fokus på isoleringen

Isoleringen er uden tvivl noget af det vigtigste i forhold til at få et hus til at bruge et minimum af energi. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilket isoleringsfirma du vælger til opgaven.

Du skal være sikker på at vælge et firma som har mange års erfaring med isolering. Derudover må firmaet også gerne være almindelig anerkendt, da det er et tegn på, at kvaliteten er helt i top. Hvis ikke huset bliver isoleret godt nok, så kan du se frem til en unødvendig stor varmeregning – og det er de færreste som er interesseret i det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here