Få råd til hverdagen

0
29

Hverdagen er skøn – det bør den i hvert fald være, og kan du spare lidt penge hist og her, bliver den sikkert endnu skønnere. Det behøver ikke at være hverken svært eller hårdt at spare lidt penge i hverdagens budget og dermed få et lidt større rådighedsbeløb. Vi har lagt hjernerne i blød og fundet på et par gode råd til, hvordan du kan spare penge – både på den korte og den lange bane – og dermed få lidt flere penge at bruge på de sjovere poster. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du kan gøre allerede i dag.

LED-pærer

Et af de vigtige områder, hvor der er rigtig meget at spare, er ved at skifte fra almindelige pærer til LED-pærer. LED-pærerne har en lang levetid og er i øvrigt energibesparende, og på den måde kan du spare penge netop på denne post. Besparelsen er primært langsigtet, men når du så mærker den, føles det rigtig godt at have taget skiftet fra de almindelige og dyrere pærer.

Tjek dine vinduer

Når man taler om varmeregning, er den selvfølgelig størst om vinteren og generelt i vinterhalvåret. Et af de områder i huset, hvor du skal være særligt opmærksom, er på dine ruder og fugerne omkring dem. Hvis fugerne er lavet ordentligt, kan du spare rigtig mange penge. Hvis de er gamle derimod, kan det betyde, at de er utætte, og at der kan komme vind ind. I disse situationer vil du være nødt til at skrue højere op for varmen for at holde temperaturen inde i huset. Med tætte fuger vil du altså som udgangspunkt kunne holde din varmeregning på et væsentligt lavere prisniveau.

Varm med brændeovn

En yderligere idé til at få varmeregningen lidt ned i niveau er at anskaffe sig en brændeovn, så du kan varme huset op naturligt. Det koster naturligvis lidt at købe og installere en brændeovn, men i takt med at den står for en del af opvarmningen af huset, vil du spare en del penge på varmeregningen. Igen en langsigtet løsning, men det er en, som kan mærkes i budgettet.

Lån penge

Den sidste mulighed, vi skal ind på, som giver lidt ekstra råderum nu og her, er muligheden for at låne penge online. Med et kviklån, som ikke er øremærket til noget bestemt, men som du kan bruge til det, du har lyst til og behov for, får du penge på din konto hurtigt. Du undgår derudover også langtrukne bankmøder og lange betænkningstider, og det er tilmed let at søge. På laanpenge365.dk ser du en oversigt over de forskellige kviklån, og her kan du let sammenligne de forskellige typer af kviklån. Du finder garanteret noget, som passer perfekt til dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here