Drik vin med miljøvenlige vinglas

0
56

Er du fan af god vin? Elsker du smagen af de søde druer? Og er du samtidig en miljøbevidst person, der ønsker det bedste for miljøet, dine medmennesker og dig selv? Ja så kan du med fordel læse med hér, fordi vi vil i denne artikel præsentere dig for nogle vinglas af mærket Zalto, der skaber en meget fin dynamik mellem vinnydelse på højeste niveau, miljøvenlighed, og som giver det alt det bedste inden for vinens verden. Man behøver ikke at gå på kompromis med miljøet for at opnå god kvalitet. Vin skal nydes i de bedste glas, hvorfor vi her vil se nærmere på verdens bedste vinglas.


Blyfri krystal, miljøvenlighed og håndlavet

Zalto er en østrigsk glasproducent, der i flere hundrede år har fremstillet vinglas af højeste kvalitet. Glassene er mundblæste og håndlavede af verdens bedste glaspustere. Kvaliteten er i top – og vel at mærke til en fair og rimelig pris. Da glassene er lavet af det pureste krystal, betyder dette, at glassene kan laves utrolig tynde og lette. Det har betydning for smagen – og ikke mindst for designet af glassene. Det interessante er, at glassene er lavet af blyfrit krystal, hvilket betyder, at du skåner både dig selv og miljøet for en masse skadelige stoffer. Tilmed så har Zalto også et stort fokus på, at alle processer, alle materialer og alle glassene er lavet efter alverdens forskrifter for miljøvenlighed. Zalto glassene er designet og udviklet sammen med østrigske vinbønder, der således har haft stor indflydelse på, at glassene er lavet på en naturlig og optimal måde.


Den bedste smag med de bedste glas

Og ikke nok med at du kan drikke vin med god samvittighed, så kan du netop også opnå den største nydelse med disse Zalto glas. Glassene har en særlig evne til at frembringe den bedste smag i vinen. Nuancerne, aromaerne og de frugtholdige smagsnuancer bliver forenet i en holistisk enhed i disse glas. Glassene giver dig god mulighed for at hvirvle vinen rundt i glasset, så vinen iltes og på bedste mulige vin kan ånde og udvikle sig. Særligt Zalto Bourgougne glasset har en enestående egenskab til at fremhæve smagen i vinen. Oven i dette så giver dette glas en utrolig følelse af elegance, eksklusivitet og finesse, når du drikker af glasset. Det giver en ‘svævende’ og nærmest ‘ophøjet’ fornemmelse at nyde vinen i dette glas.

Fokus på vinoplevelsen

Det bliver mere og mere populært at have fokus på den bedste vinoplevelse. Vin er en populær drik i det danske land – og det er ikke uden grund. Vin giver oftest en fornemmelse af luksus, kvalitet og god stil. Et fokus på den gode vinoplevelse er et miks af den bedste vin og de bedste glas. Zalto glas er i denne sammenhæng et oplagt bud på et ‘værktøj’ til at fremme den gode vinoplevelse. Det handler om selvforkælelse med en ‘god smag’ i munden. Gå ikke på kompromis med kvalitet. Og gå ikke på kompromis med miljøet. Hav god samvittighed når du drikker vin. Drik vin af Zalto glas.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here