Byg dig et energivenligt kontor med disse tips og tricks

0
755

Er du også stor fan af lave varmeregninger? Hvis ja, så er denne artikel som slik for dig. Den handler nemlig om, hvordan du kan minimere dit el- og varmeforbrug på kontoret.

Udstyr kontoret med energivenlige vinduer

Noget rigtig mange overser, undervurderer eller måske glemmer i bestræbelserne på at skabe et energivenligt rum, det er vinduerne. Vinduerne spiller en uhyre stor rolle i forhold til at holde på varmen.

Derfor er der rigtig mange penge at hente ved at udstyre dit nye kontor med de såkaldte energivinduer, der sørger for, at varmen bliver indenfor. Der er nemlig uhyre stor forskel på almindelige vinduer og energivinduer. De almindelige vinduer er slet ikke så gode til at holde varmen indenfor og dermed udnytte den bedre. I den forbindelse er det også værd at overveje at købe en energivenlig dør, hvis du for eksempel har en udgang som går direkte udenfor fra kontoret.

Hos XL-BYG.dk kan du finde alle de byggematerialer og lignende du skal bruge for at lave et energivenligt kontor. Derfor er denne forhandler oplagt at besøge, hvis du gerne vil have et stort udvalg til ganske fair priser.

Læs mere om energivinduer.

LED pære er et must

Hvis du har mange lamper på dit kontor, så er der ganske mange penge at spare ved at udstyre disse med energivenlige LED pærer. LED pærer er en fantastisk opfindelse, der sparer dig for mange penge i strøm hvert eneste år sammenlignet med ganske almindelige glødepærer.

Derfor kan det altså godt betale sig at give lidt ekstra for dine LED pærer, når den mulige besparelse på strømregningen er så stor som den er.

Hos Lite-House.dk kan du finde LED pærer i mange forskellige afskygninger. Du kan med garanti finde en LED pære som passer perfekt til dit kontor.

Sørg for at isoleringen ”sidder lige i skabet”

Det er også uhyre vigtigt, at du er sikker på, at kontorets isolering er optimal. Isoleringen betyder nemlig alfa og omega i forhold til, hvor energivenligt dit kontor er. Derfor kan det godt betale sig at få udført en termografering, så du er sikker på, at der ikke er nogle få enkelte steder, hvor isoleringen halter – og hvor varmen kan slippe ud i den blå luft.

Jo mere  varme der bare siver ud i din blå luft, jo flere penge skal du sådan set betale for at holde dine gråspurve varme – og det er jo meget dumt, hvis du gerne vil have dig et energivenligt kontor som koster dig mindst muligt i varme og lignende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here